Alle vakgebieden

Radboud

De vakgebieden bij Croonwolter&dros? Net zo veelzijdig als de technische innovaties die we realiseren! Waar je hart ook ligt: bij ons zit je goed. Je werkt hier samen met toonaangevende klanten, krijgt volop kansen om door te groeien en hebt arbeidsvoorwaarden die staan als een huis. En hoewel je deel uitmaakt van een grote organisatie, kom je terecht in een compact en hecht team. Stap in onze wereld gedreven door technologie, waarin jij centraal staat.

Jouw rol in de wereld van morgen

Montage Aventus

Montage

Als monteur werk je op plekken waar je niet zomaar komt. Ziekenhuizen, pretparken, fabrieken en tunnels. De slimme oplossingen die we bedacht hebben, komen daar dankzij jou tot leven. Veel variatie? Reken maar. En doordat we in veel verschillende markten actief zijn, kun je als monteur alle kanten op. Wil je doorgroeien? Ook dat kan. Managers die zijn gestart als aankomend monteur: heel normaal bij ons.

Paul Diepeveen en kantoorteam Radboud

Projectmanagement

Van een grote tunnelrenovatie tot de bouw van een nieuwe ziekenhuisvleugel. Maar ook de projectmatige vervanging van verwarmingsketels. De opdrachten waarvan jij als projectcoördinator, projectleider of projectmanager aan het roer staat, gaan van groot tot klein. Eén ding hebben ze gemeen: ze zijn cruciaal voor onze opdrachtgevers én onze maatschappij.

Mohammed Achkari - Sytwende-tunnel

Werkvoorbereiding

Onze oplossingen kunnen nog zo slim zijn; het succes ervan staat of valt met een goede voorbereiding. Hier maak jij het verschil. Van kortlopende onderhoudsprojecten tot grote regionale of landelijke opgaven. De opdrachten die jij voorbereidt zijn uitdagend én betekenisvol. Extra mooi? Als je wilt kun je doorgroeien tot projectleider.

Hasan en Quinten - Zandkreeksluis

Engineering & Ontwerp

Waar anders dan bij ons sta je vooraan bij baanbrekende ontwikkelingen? Al bijna 150 jaar lopen we voorop in de sector. Jij werkt dan ook met de nieuwste technieken en hebt de vrijheid om op zoek te gaan naar innovatieve oplossingen en je kennis uit te breiden. Zo blijven we samen de juiste stappen zetten in onze snel veranderende (technische) wereld.

Emmelie Lenten

Calculatie

Duik in de kern van onze projecten als calculator of cost-engineer! Jouw scherpe calculaties helpen ons om interessante projecten binnen te halen en innovatieve oplossingen te realiseren. Daarbij kun je alle kanten op. Van de verduurzaming van een middeleeuwse abdij tot de renovatie van een afvalwaterzuivering: jij legt de financiële basis die onze projecten haalbaar maakt.

Tycho Peeze Binkhorst

Service & Contractmanagement

Bij ons gaat de impact van service- en contractmanagement verder dan het uitvoeren van onderhoud. Jij zorgt dat onze klanten kunnen rekenen op goed functionerende technische systemen. Van operatiekamers in ziekenhuizen tot verlichting in tunnels: mede dankzij jou blijven de installaties die onze wereld slimmer en beter maken up-and-running.

Sander de wit - Groene Boog

QHSE & Inspectie

Veiligheid, gezondheid en milieu zijn niet in waarde uit te drukken. Daarom is jouw werk ook zo belangrijk. Bij ons vervul je een hoofdrol in projecten die er écht toe doen. Op de meest unieke locaties bovendien. Of je nu werkt als QHSE-adviseur of als inspecteur: met jouw werk lever jij een onmisbare bijdrage aan een veilige en gezonde (werk)omgeving.

Emmelie Lenten en collega's

Tender & Commercie

Dé sleutel tot het binnenhalen van nieuwe projecten en het smeden van duurzame klantrelaties: dat ben jij. Jij verrast onze klanten met de slimme en duurzame technische oplossingen die ons zo uniek maken. Samen de verwachtingen overtreffen, daar gaan we voor. Mede dankzij jouw commerciële skills blijven we ook in de toekomst het verschil maken.

Software engineer - Groene Boog

Technische automatisering

Of je nu software ontwikkelt voor waterzuiveringssystemen, medische installaties of productielijnen: jouw werk maakt elke dag een verschil in hoe onze wereld functioneert. Jij werkt aan technisch hoogstaande projecten bij de meest diverse klanten. En dat op unieke locaties. Zo zie je ook direct de resultaten van je werk.

Emmelie Lenten

Staf

Welkom in het kloppend hart van ons bedrijf! Of je nu werkt in HR, ICT, juridische zaken, finance, inkoop of marketing en communicatie: jouw inzet maakt dat we elke dag weer optimaal presteren. Zodat we samen de wereld duurzamer, slimmer en mooier kunnen maken. Het fijne? Onze bedrijfsprocessen staan als een huis. Toch is er altijd ruimte voor verbetering. En dus voor jouw initiatief!