Traineeship

Bouw aan je toekomst én aan een leefbare wereld

Kantoor Apeldoorn

Bouwen aan een duurzame wereld kan alleen met het talent van de toekomst. Met jou dus. Als trainee krijg je de kans om op diverse afdelingen mee te draaien. Zo weet je na 2 jaar precies waar je hart ligt. Want je dacht toch niet dat we je zomaar weer laten gaan? Na je traineeship helpen we je aan de baan die bij je past. Ook via TBI kun je bij ons aan de slag als trainee.

Zo bouwt trainee Joep bij ons aan zijn toekomst

“Het is echt tof om te werken bij een bedrijf dat zulke grote projecten realiseert. Je doet hier echt iets voor de maatschappij. Bovendien word ik goed begeleid en krijg ik volop ruimte om te leren. Ook leuk is het contact met mede-trainees en andere jonge professionals door de jongerenorganisatie Jong Croonwolter&dros .”

Joep, trainee Finance

Leren en werken bij Croonwolter&dros

Wat ons traineeship zo uniek maakt? De sterke focus op innovatie en verbetering. In de ontwikkeling van technologisch geavanceerde systemen, maar ook in onze projectaanpak of bedrijfsvoering. Hoe kunnen we het anders, slimmer en beter doen? Kom maar op met jouw ideeën! Hoor jij binnenkort bij de selecte groep van ambitieuze hbo- en wo-afgestudeerden die de uitdaging aangaan bij een van de grootste technische bedrijven van Nederland?

Bekijk de Croonwolter&dros verhalen