Duaal traject

Maak al tijdens je studie impact

Dylan van Velzen

Waarom pas na je studie het verschil maken in de maatschappij als het nu al kan? Tijdens een duaal traject draag je tijdens je hbo- of wo-opleiding al bij aan een veiligere, duurzamere en gezondere wereld. Ontwikkel bijvoorbeeld intelligente technologie voor de infra- of medische wereld. Of bijt je vast in interessante opgaves in onze organisatie. Eén ding is zeker: jij werkt mee aan uitdagende vraagstukken in jouw vakgebied.

Zo bouwt duaal student Lieke bij ons aan haar toekomst

“Wat mij enthousiast maakt? De technisch hoogstaande projecten waaraan ik bijdraag. En de focus op innovatie en verbetering in de organisatie. Tijdens een uitje met Jong Croonwolter&dros vroeg de directie ons als jonge professionals om onze visie op de toekomst van het bedrijf. Ze staan hier echt open voor je ideeën.”

Lieke, duaal student werktuigbouwkunde

Leren en werken bij Croonwolter&dros

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Zodra jij je studie hebt afgerond, zetten we dan ook graag de volgende stap met je. Hoe jouw duaal traject eruitziet, bepalen we samen. Daarbij zorgen we voor een goede match tussen jouw leerbehoeften en je werkplek. Bovendien kun je rekenen op een goed salaris én betalen we jouw schooldag door. Inderdaad, dat zijn de fijne extra’s van een leerwerktraject bij ons!

Bekijk de Croonwolter&dros verhalen