BBL

Leer door te doen

lenn_vrolijk_avr_maar_deze_0.jpg (1).webp

Wist je dat wij de meest uiteenlopende duurzame oplossingen realiseren? Van installaties voor ziekenhuizen en scholen tot systemen in fabrieken, tunnels en sluizen. Precies dat maakt ons een interessante organisatie om te leren en werken. Door heel het land werken we aan technisch uitdagende projecten. Daarom is er altijd wel een plek voor jou ergens bij je in de buurt!

Zo bouwt BBL’er Kevin bij ons aan zijn toekomst

“Techniek leer je pas echt goed in de praktijk. Dankzij mijn leer-werktraject had ik het vak dan ook snel onder de knie en kon ik steeds meer uitdaging opzoeken. Ook nu ik in vaste dienst ben, maak ik mooie stappen. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden voor mij.”

Kevin, aankomend monteur

Leren en werken bij Croonwolter&dros

Kom maar op met jouw jonge geest en frisse blik! Daarmee breng je onze organisatie én klanten vooruit. Wij vinden het vanzelfsprekend dat jij kunt rekenen op uitstekende begeleiding, een goed salaris en fijne arbeidsvoorwaarden. Daarover zullen we dan ook niet te veel uitweiden. Waar we wel onze trots over uitspreken? Onze collega’s. Stuk voor stuk enthousiaste, gedreven en betrokken mensen. Die jou maar al te graag verwelkomen in de wereld van Croonwolter&dros.

Bekijk de Croonwolter&dros verhalen