Leren en werken

Jouw carrière start hier

lenn_vrolijk_avr_1.jpg.webp

Bijdragen aan (technische) topprojecten. Een mooi salaris en een vergoeding voor al je opleidingskosten. En de kans om door te groeien binnen onze organisatie. Of je nu bij ons wilt leren en werken als stagiair, BBL’er, duaal student of trainee: hier bouw je aan jouw toekomst én aan een veiligere, duurzamere en gezondere wereld. En of je dat nu doet in de techniek of in bijvoorbeeld hr, ICT, marketing of financiën: jouw carrière is hier – net als de wereld van techniek – altijd in beweging. 

Stage 

Een (afstudeer)stage met impact? Bij ons ben je aan het juiste adres. Je krijgt hier alle ruimte om zelf je stage of afstudeeronderzoek vorm te geven, een bovengemiddelde stagevergoeding én de kans om je carrière een kickstart te geven.

Ontdek meer

Groene boog - intractive video - infra

BBL

De beste manier om een vak te leren? Door gewoon te doen! Combineer jouw mbo-opleiding met praktijkervaring die ertoe doet. En reken daarbij op fijne 1-op-1 begeleiding van een vakprofessional. Rond je je BBL-traject af? Dan zetten we graag samen met jou de volgende stap. 

Ontdek meer

lenn_vrolijk_avr_maar_deze_0.jpg (1).webp

Duaal traject

Al tijdens je hbo- of wo-opleiding een goede start maken in het werkveld? Op een plek waar je kennis en enthousiasme gewaardeerd worden? Welkom bij Croonwolter&dros. Maak tijdens je studie al impact op een leefbare wereld.

Ontdek meer

dylan

Traineeship

Duik in 2 jaar in het vakgebied waarin jij carrière wilt maken. Zo maak jij een vliegende start in een van de grootste technische bedrijven van Nederland. Je leest het goed: na het traineeship ben jij verzekerd van een baan.

Ontdek meer

Kantoor Apeldoorn