Jong Croonwolter&dros

activiteit-jong-croonwolterendros.jpg.webp

Jong Croonwolter&dros is de jongerenorganisatie van Croonwolter&dros. Een jongerenorganisatie die niet alleen van elkaar leert en samen ontwikkelt, maar ook een groep die elkaar weet te vinden. Om de kansen van morgen te pakken, stimuleren wij jongeren door het organiseren van activiteiten. Netwerken en kennismaken met Croonwolter&dros staat hierbij voorop. Dit kan in de vorm van workshops en interactieve trainingen. Hierdoor doe je nieuwe kennis en ervaring op en leer je de diversiteit en kracht van het bedrijf kennen.

Over het bestuur van Jong Croonwolter&dros

Wij zijn Jong Croonwolter&dros, de jongerenvereniging binnen Croonwolter&dros! Elk jaar organiseren wij meerdere evenementen, waarbij wij jou uitdagen uit je comfortzone te stappen. Verbinding en ontwikkeling van het individu en als groep staan hierbij centraal. Dit doen wij doormiddel van projectbezoeken, bootcamps en borrels op toffe locaties.

Op dit moment vormen wij (Wessel Wurth, Sanne Zimbile, Wout van den Toorn en Thijs Morel) het bestuur van Jong Croonwolter&dros. Heb jij een idee voor evenement of een andere tip? Wij horen het graag!

V.l.n.r. – Wessel Wurth, Wout van den Toorn, Sanne Zimbile en Thijs Morel

Buggy - Groene Boog - Tunnel

Ben je in dienst van Croonwolter&dros, enthousiast en voel je je jonger dan 35 jaar? Meld je dan aan bij Jong Croonwolter&dros!

Aanmelden

Sytwende tunnel ingang