Onze cultuur

Gewoon goed geregeld: typisch Croonwolter&dros

Mohammed en team 3 - groep infra

Grote organisatie, hechte sfeer

Samen scoren is typisch Croonwolter&dros. Het is niet zomaar een kreet, maar een gevoel dat overal terugkomt. We doen het hier écht samen. Bij ons kom je terecht in een groot bedrijf dat klein aanvoelt. Hoe dat komt? Door de hechte sfeer. In elke regio, op elke vestiging of projectlocatie en in elk team vind je behulpzame, betrokken en gepassioneerde collega’s die een stapje extra zetten voor elkaar en onze klanten.

Aventus team foto

Arbeidsvoorwaarden

Kom je bij ons werken? Dan geldt voor jou de cao Metaal en Techniek. Daarbovenop hebben we nog onze eigen regelingen. Om jou een totaalpakket te bieden, zodat je krijgt wat je verdient, ook op persoonlijk vlak. Een goede werk-privébalans, ruimte om je te ontwikkelen en een winstafhankelijke uitkering: zomaar wat voorbeelden van de voorwaarden waarop jij kunt rekenen.

Auto Croonwolter&dros

Studiefonds

De jeugd van tegenwoordig … die heeft de toekomst! Wij vinden dat ieder kind recht heeft op goed onderwijs. Met het TBI Studiefonds helpen we de kinderen van onze medewerkers om een goede basis te leggen. Ook jouw kind komt mogelijk in aanmerking voor een studietoelage. Fijn toch, dat we ons samen sterk maken voor de toekomst van je kinderen?

TBI Studiefonds

Doorgroeikansen

De plek waar jij bij ons start, is meestal niet je eindstation. Diverse vestigingen, meerdere divisies en talloze specialismen: je kunt je wel voorstellen hoeveel groeikansen dat biedt. Ook in je eigen vakgebied kun jij je eindeloos verdiepen. Via de TBI Acdmy ontwikkel je gratis en onbeperkt je vakmanschap én je persoonlijke skills.

Terence en Nick - Dordrecht 2

Diversiteit en inclusie

Hoe diverser onze teams, hoe succesvoller we zijn. Wij staan dan ook open voor ieder talent. Heb jij een geheel eigen kijk op dingen? Een visie die afwijkt van de onze? Mooi! Zo verbreden we onze horizon. Belangrijk in de snel veranderende wereld waarin we leven, dus kom maar op!

Radboud

Jong Croonwolter&dros

Inspirerende workshops, interactieve trainingen, projectbezoeken en innovatiechallenges. Maar ook vrijdagmiddagborrels, padelwedstrijden en een golftoernooi met de directie van ons bedrijf. Onze jongerenorganisatie is dé plek voor jou om in verbinding te komen met collega’s en een mooi netwerk op te bouwen.

activiteit-jong-croonwolterendros.jpg.webp

Events

Onze successen vieren we samen. Hoe? Met een heleboel leuke events. Naast zomerbarbecues, kerstborrels en nieuwjaarsontbijten organiseren we ook regelmatig workshops en kennismarkten. Ook kun je naar diverse events met de personeelsvereniging. En wist je dat we jaarlijks World Engineering Day en projectmanagementdag vieren?

Quinten Zandkreeksluis - boot

Maatschappelijke impact

Het verschil maken voor een duurzame, gezonde en veilige wereld. Dat is onze missie. Daar helpen we onze klanten mee, en daar maken we onszelf natuurlijk ook sterk voor. Alles wat we doen, doen we zo maatschappelijk verantwoord mogelijk. Met stappen als het elektrificeren van ons wagenpark of initiatieven als de TBI klimaattrein blijven we onszelf hierin verbeteren.

Aventus - montage 2